fbpx

Over Monaco Blue

Monaco Blue is een bedrijf dat is opgericht door Suzan de Jongste. Haar hele leven houdt ze al van alles dat glimt, zoals edelstenen, kristallen, zilver en goud. Ze heeft altijd van sieraden gehouden; ze gelooft dat een sierraad niet alleen een accessoire is. Het is zoveel meer dan dat; het is een accessoire dat een verhaal vertelt, of een herinnering onthult, het laat je denken aan die belangrijke dag van je leven, of een geliefde. Daarom zijn sieraden zo belangrijk voor haar en daarom wenste ze dat ze ze ook zelf kon maken.

Dat is de reden waarom ze een cursus is begonnen om edelsmid te worden. Bij deze cursus heeft ze de basis geleerd om prachtige sieraden te maken. Ze heeft thuis veel geoefend en sieraden gemaakt waar ze altijd al van had gedroomd. Het zijn niet alleen sieraden; het zijn sieraden met een verhaal.

Monaco Blue was dan ook begonnen als webshop waarin Suzan haar zelfgemaakte sieraden verkocht. Omdat Suzan merkte dat te veel tijd ging zitten in het smeden van de sieraden waardoor ze zich niet genoeg meer op het bedrijf kon focussen heeft ze ervoor gekozen om de sieraden niet langer zelf te smeden, maar onderdelen in te kopen en hiervan sieraden te maken met de hand. Op deze manier kan de hoge kwaliteit van Monaco Blue gewaarborgd worden en kan Suzan zich richten op haar grote passie; ondernemen.