fbpx

Retourneren

We willen absoluut dat onze klanten tevreden zijn met hun sieraden. Als u de sieraden wilt retourneren, is dit mogelijk binnen 30 dagen nadat u, uw sieraden heeft ontvangen.

 

Retour voorwaarden

  • Gepersonaliseerde sieraden kunnen helaas niet retour gestuurd worden. Deze sieraden zijn speciaal voor u gemaakt.
  • Sieraden en verpakkingen zijn in originele staat.
  • Sieraden en verpakkingen zijn onbeschadigd.
  • Sieraden en verpakkingen zijn niet gebruikt.
  • Sieraden moeten worden teruggestuurd met alle meegeleverde accessoires, zoals de juwelendoos, het zachte doekje, de factuur en de onderhoudsgids.

Hoe werkt het retourneren?

1. Controleer of uw sieraden aan onze retourvoorwaarden voldoen.

2. Stuur een e-mail naar info@monacoblue.nl of gebruik ons contactformulier om ons te informeren over wat u wilt terugsturen met uw bestelnummer.

3. Nadat u ons op de hoogte hebt gesteld van de retourzending, kunt u de sieraden, inclusief alle meegeleverde accessoires, zoals de juwelendoos, het zachte doekje, de factuur en de onderhoudsgids, verzenden naar:

de Jongste Consultancy
Eurosingel 41
8253GA Dronten
The Netherlands

4. Nadat we de sieraden hebben ontvangen, zullen we controleren of de sieraden aan onze retourvoorwaarden voldoen.

5. U ontvangt het geld binnen 14 dagen terug.

 

Onze voorwaarden

Wanneer u alle producten retourneert, ontvangt u het geld terug van alle sieraden die u hebt geretourneerd, exclusief de verzendkosten. We geven het geld aan u terug op dezelfde manier als u ons heeft betaald. Wanneer de sieraden beschadigd zijn of sporen van gebruik hebben, is de klant verantwoordelijk voor de afschrijving. Retourzendingen die niet onder de retourvoorwaarden vallen, worden niet terugbetaald.